Rasmus Kellerman@Debaser

Gaffa.se skrev:

”Rasmus Kellerman är levande live även som soloartist med Tiger Lou lagd på is.

När Rasmus Kellerman sjunger om hur hans livs kärlek, kvinnan som gäckar honom med sina kyssar och glimtar av sin elfenbenvita hud, en dag kommer inse att hon inte kan var utan eller säga nej till honom kan inte ens den mest stenhjärtade människa undvika att beröras långt in i själen. När Rasmus Kellerman sjunger att allting kommer att lösa sig behövs inte mycket annat än att blunda och nicka instämmande.
Tiger Lou sover nu och Rasmus Kellerman står på Debaser Slussens scen ensam med en akustisk gitarr och Mathias Johansson sittandes strax bredvid med en elgitarr. Trummorna och pianopåläggen som finns på The 24th saknas på scen men behövs inte ikväll. Publiken står tyst, låter musiken göra sitt, och applåderar tills Rasmus efter varje låt generat tackar för uppmärksamheten. Oavsett om de serveras historier om Rasmus uppväxt i ”The 24th”, svåra tankar om framtiden ”Five Years From Now”, eller Tiger Lou-låtarna ”Last Night They Had To Carry Me Home” och ”Gone Drifting”, samt kvällens höjdpunkt ”You Can’t Say No To Me”.
Stämningen är gemytlig kvällen igenom. Det spexas och skojas lagom mycket för att vara en lågmäld akustisk spelningen. Resten sköter låtarna, det finstämda samarbetet med Mathias Johansson som ständigt fyller ut på precis rätt rätt och Rasmus välbekanta, klara stämma. Den nerv Tiger Lou besitter saknas förvisso, men för att vara första spelningen på en turné på egna ben gör Rasmus Kellerman allt som förväntas av en artist av hans kaliber, och lite mer därtill.”

Kunde inte sagt det bättre själv…


Oldie:

Annonser

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s